THIS EVENT – 29. APRIL

HISTORIEFORTÆLLING PÅ TVÆRS AF PLATFORME, P3 - FRA ALDRENDE RADIOKANAL TIL DIGITALT POWER BRAND & PARAMOUNT + SOM STREAMINGTJENESTE

Til dette event sætter vi spot på 3 forskellige emner

Historiefortælling på tværs af platforme, P3 – fra aldrende radiokanal til digitalt power brand & et af de mest kendte brands i Hollywood er nu en streamingtjeneste – Paramount +

Storytelling på tværs – med Keld Reinicke

Når man skriver og producerer historier, skal der tages mange forskellige valg – både i skabelsen af historien, og i valg af distributionskanaler. Med næsten uendelige muligheder inden for distribution, kan det være svært at vælge præcis de rigtige platforme for din specifikke historie.

I denne session vil mediekonsulent og serie ekspert, Keld Reinicke, stille op til Q&A og vil herigennem guide til fordelene og ulemperne ved forskellige platforme. Han vil, i samtale med festivaldirektør Felicia Elisabeth Jackson, dele ud af sin viden om platforme, historiefortælling, cross promotion, distribution og svare på spørgsmål fra deltagerne.

Bliv opdateret på alt fra YouTube Originals, Instagram TV (IGTV), TikTok Originals, Facebook Originals og flere. Hvad kan du bruge det til og hvad kan det tilføje til din serie/fortælling? Hvordan skaber man historier til de specifikke platforme, og sikrer, at historien bliver fortalt på den bedst mulige måde?

P3 – fra aldrende radiokanal til digitalt power brand

DR’s P3 har udviklet sig til meget mere end blot en radiokanal. P3 udgiver indhold på tværs af platforme og de personlige værter bevæger sig naturligt mellem radio, sociale medier og DRTV.

 

 

Adnan på tværsCurlingklubben & OFF BEAT er blot nogle af de kendte profiler fra P3, som enten bevæger sig mellem sociale medier og radio, eller udelukkende på de sociale medier.

DR Ung Digital producerer alt digitalt indhold til P3 på Facebook, YouTube, Instagram og DRTV. Alle originale serier udvikles specifikt til platformenes skiftende præmisser og indholdet fra radio og podcast visualiseres og tilpasses, så det effektivt engagerer nye brugere.

Mød redaktionsleder og konstitueret chef for Ung Digital i DR, Jonas Delfs, til en snak om P3 som digitalt brand, og hvordan man forvandler en aldrende radiokanal til et sprudlende digitalt imperium.

Et af de mest kendte brands i Hollywood er nu en streamingtjeneste – Paramount +

Paramount + blev i starten af 2021 lanceret som selvstændig streamingtjeneste i Danmark. ViacomCBS har dermed sat yderligere fart i sin streaming-satsning i Norden, med eksklusivt indhold fra Showtime og ViacomCBS’ øvrige underholdningskanaler.

Således samler ViacomCBS nu alt sit indhold i én streamingtjeneste under et af de mest kendte brands i Hollywood: Paramount+.

Mød Jesper Dahl, der er nordisk direktør for Viacom i Norden til en snak om hvordan det er gået for streamingtjenesten – og hvad der er unikt for Paramount+ som platform.

Form
Digitalt Event

Tidspunkt
29. april 2021, 13:00 – 15:00

Program
13:00 – 13:45
Historiefortælling på tværs af platforme, Keld Reinicke

13:45 – 14:30
P3 – fra aldrende radiokanal til digitalt power brand, Jonas Delfs

14:30 – 15:00
Et af de mest kendte brands i Hollywood er nu en streamingtjeneste – Paramount +, Jesper Dahl

Sprog
Dansk

Tilmelding
Dette event er afholdt

I samarbejde med
Dette event afholdes i samarbejde med Vision Denmark & Erhvervsfremmestyrelsen

Læs mere
Historiefortælling på tværs af platforme

P3 – fra aldrende radiokanal til digitalt power brand

En af de mest kendte brands i Hollywood er nu en streamingtjeneste – Paramount +

Powered by

Do you want to stay updated on the latest news and announcements?