BEDSTE FORTLØBENDE SERIE

Serie med flere sæsoner // Series consisting of several seasons

NOMINEREDE

BADEHOTELLET VIII

Det er sommeren 1941. Det er over et år siden, Hitlers tropper besatte Danmark, og et liv med rationeringsmærker, vareknaphed og tyske soldater i gadebilledet er for længst blevet hverdag. Så da hotellets værtinde Amanda fortæller stamgæsterne, at tyskerne har beslaglagt nabohotellet og nu kun befinder sig en kilometer nede ad stranden, afholder det dem ikke fra at pakke kufferterne og komme, som de plejer.

Broadcaster: TV 2 Danmark

Produktionsselskab: SF Film Production, Nitrat Fim og Thorsboe & Lundblad

Skabere: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad

FORHØRET II

Susanne forsøger at komme sig over tabet af sin datter, som hun mistede i første sæson og genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt.

Broadcaster: Viaplay

Produktionsselskab: Miso Film

Skabere: Christoffer Boe, Anna Juul, Jonas Allen m.fl.

29 – SÆSON V (33)

Selv det at blive 33 år og få et barn har ikke ændret på, at vennerne Julie og Jesper stadig kæmper med at finde den rigtige vej i livet. Voksenlivet har for alvor gjort sit indtog i Julie og Jespers hverdag, da de nu har deres fællesbarn Theo på halvandet år. Men midt i ansvarligheden og fornuften banker ungdommens fristelser på. Deres venskab testes, da deres nye roller som forældre gør det svært for de to venner at dele deres kærlighedsfrustrationer med hinanden. Kan venskab og forældreskab kombineres? Og er det hjertet eller fornuften, der i sidste ende træffer de bedste valg?

Broadcaster: Xee

Produktionsselskab: Drive Studios

Skabere: Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag & Maj-Britt Landin

VINDER

29 (33)

Sign up for newsletter