BEDSTE MANUSKRIPT

Bedste manuskriptforfattere på en serie // Best Scriptwriters on a series

NOMINEREDE

ULVEN KOMMER

Holly på 14 år har skrevet en stil, der beskylder hendes stedfar for grov vold. Socialrådgiver, Lars Madsen, modtager indberetningen og overbevises hurtigt om, at der skal handles med det samme. I løbet af få timer lykkes det ham at akutanbringe pigen og hendes lillebror i pleje. Forældrene benægter dog blankt anklagerne og er chokerede over kommunens håndtering af sagen. Spørgsmålet er, om Lars kan gennemskue, hvem i familien der lyver, og hvem der taler sandt, og herved afsløre familiens hemmelighed?

Broadcaster: Danmarks Radio

Produktionsselskab: DR Drama

Manuskriptforfatter: Maja Jul Larsen

Episodeforfatter: Kim Fupz Aakeson, Nanna Westh, Karina Dam, Adam August

Skabere: Maja Jul Larsen, Kim Fupz Aakeson, Nanna Westh, Karina Dam, Adam August Pernille Fischer Christensen, Samanou A. Sahlstrøm, May El-Toukhy & Claudia Saginario

KASTANJEMANDEN

Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktobermorgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Ved siden af hende ligger en lille kastanjemand. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess, tildelt sagen. Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung.

Broadcaster: Netflix

Produktionsselskab: SAM Productions

Hovedforfattere: Søren Sveistrup, Dorte W. Høgh & David Sandreuter

Skabere: Søren Sveistrup, Dorte W. Høgh, David Sandreuter, Mikkel Serup, Kasper Barfoed, Morten Kjems Hytten Juhl, Stine Meldgaard, Meta Louise Foldager Sørensen m.fl.

BADEHOTELLET VIII

Det er sommeren 1941. Det er over et år siden, Hitlers tropper besatte Danmark, og et liv med rationeringsmærker, vareknaphed og tyske soldater i gadebilledet er for længst blevet hverdag. Så da hotellets værtinde Amanda fortæller stamgæsterne, at tyskerne har beslaglagt nabohotellet og nu kun befinder sig en kilometer nede ad stranden, afholder det dem ikke fra at pakke kufferterne og komme, som de plejer.

Broadcaster: TV 2 Danmark

Produktionsselskab: SF Film Production, Nitrat Fim og Thorsboe & Lundblad

Manuskriptforfattere: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad

VINDER

ULVEN KOMMER

MANUSKRIPTFORFATTER: MAJA JUL LARSEN

Sign up for newsletter