THIS MASTERCLASS – Med Tom Perrotta

Unikt precontent med Tom Perrotta & Andreas Halskov

Som unik precontent har Andreas Halskov, talt med Tom Perrotta om den legendarisk serie “The Leftovers” og den nyere dramedie “Mrs. Fletcher” med Kathryn Hahn i hovedrollen. Perrotta er forfatter til en lang række bøger, heriblandt “Election”, “The Leftovers” og “Mrs. Fletcher”, og han taler om springet til tv, hvor han fungerede som medskaber og delt showrunner på “The Leftovers”, sammen med den garvede tv-forfatter Damon Lindelof, inden han egenhændigt skrev, skabte og styrede produktionen af “Mrs. Fletcher”.

 

Masterclassen er baseret på to Zoom-samtaler med Perrotta, hvor han kredser om diverse emner, herunder forskellen mellem at være medskaber af “The Leftovers” og soloskaber af “Mrs. Fletcher”, om forskellen mellem plotstyrede, komplekse dramaserier og mere karakterbaserede og realistiske dramedier, om omlægningen af tv-landskabet og om generationsforhold og gennemgående tematikker i hans forskellige værker.

* Bemærk, at denne Masterclass indeholder eksplicitte scener og spoiler afslutningen af “Mrs. Fletcher”.

SE MASTERCLASSEN PÅ VIMEO

INFO

Tom Perrotta, forfatter og manuskriptforfatter

Andreas Halskov, Series Expert, Editor, Lecturer & Author, Host

Andreas Halskov (f. 1981). Cand.mag i filmvidenskab og engelsk med speciale i filmens lydside, ekstern lektor ved Københavns Universitet og adjunkt i engelsk og mediefag ved Egaa Gymnasium. Har undervist, holdt foredrag og udgivet artikler i diverse film- og medierelaterede sammenhænge (bl.a. i tidsskrifter som P.o.v., Cut!, AngloFiles, Soundvenue og Kosmorama).

 

Do you want to stay updated on the latest news and announcements?