MEDIEDAG

Danmarks nye mediefestival for mediestuderende

MEDIEDAGE ARRANGERES AF DANSKE MEDIESTUDERENDE I SAMARBEJDE MED THIS

Formålet med Mediedage er at skabe et socialt arrangements for mediestuderende, som gennem et årligt tema taler ind i de mange forskellige fagligheder indenfor formidling. Dagen fyldes op med de skarpeste oplægsholdere, der fortæller om, hvordan man arbejder med vores mange fag i virkeligheden og årets tema er ”valg”.

MØD

KELD REINICKE 

Han er en af Danmarks mest erfarne tv-folk. Han har medvirket til opstarten af DR2, TV 2 ZULU og produktionsselskabet Drive Studios. Han hedder Keld Reinicke, og vi har nu glæden af at præsentere ham som den første oplægsholder til Danmarks nye mediefestival for studerende, Mediedage 2021. Her vil han snakke om de udenlandske medier og stremingtjenesternes påvirkning af den medieverden, vi er en del af. Vil du have del i Keld Reinickes indsigter, guldkorn og tanker?

TIMME BISGAARD MUNK

En vaskeægte kommunikationsguru vender også turen forbi Aarhus til Mediedage d. 30. oktober. Det er selvfølgelig Timme Bisgaard, der er snak om. Og når vi har at gøre med direktør og medstifter af Kforum, samt medstifter af bootstrapping.dk og Bias.nu, er der en masse guldkorn at hente, når Timme Bisgaard til Mediedage vil fortælle om aktuelle trends og tendenser indenfor kommunikation.

KIRSTEN BEYER

Årets modtager af Carsten Nielsen-legatet er den næste, vi kan præsentere på programmmet til Mediedage i næste weekend. Og hvis du ikke ved det, så er der her snak om 66-årige autodidakte journalist og redaktionssekretær, Kirsten Beyer. Hun har et solidt cv, der indeholder et væld af forskellige arbejdsopgaver og en fortid hos både ugebladet SØNDAG, Ude og Hjemme og Familie Journal. Faktisk har Kirsten Beyer aldrig været arbejdsløs. Måske hun har nogle gode tips og tricks i ærmet, som vi kan få glæde af.

ADNAN AL-ADHAMIS

Han har afsløret Morten Messerschmidt i ikke at kunne de 10 bud, spurgt Frank Jensen, om han havde nogle gode råd til Jeppe Kofod, og i det hele taget ofte fået politikerne på Christiansborg til at grine med sine flabede og åbenlyse spørgsmål. Det var den politiske satire, der slog Adnan Al-Adhamis navn fast som en journalist sidste år, herefter blev han radiovært på P3-programmet “Tabu”, og nu kan vi præsentere ham som næste mand på programmet til Mediedage 2021.

TILMELDING TIL EVENT

INFO

Date
30. oktober, 2021

Tidspunkt
12:00 – 02:00

Venue
Turbinehallen

Transport
Kommer du udenbys fra? Efter festivalen kan du fra Danske Mediestuderende få refunderet op til 200 kroner af din transport.
Hvis man rejser nord eller vest fra Aarhus eller fra vest fra Storebælt, kan du få refunderet op til 100 kroner af din transport. Kommer du øst fra Storebælt refunderer Danske Mediestuderende op til 200 kroner af din transport.

* gælder kun medlemmer af Danske Mediestuderende.

Danske Mediestuderende
Danske Mediestuderende er en samarbejdsorganisation for studenterforeninger under Dansk Journalistforbund der repræsenterer journalist-, kommunikations, og mediestuderende fra DMJX Aarhus og Emdrup, SDU, RUC, KU.

Do you want to stay updated on the latest news and announcements?