JULIE RALUND & ROALD BERGMANN – THE SECRET LIFE OF PITCHING

SPEAKER - THIS EVENT - 27. MAJ

Julie Ralund er medstifter af og tidligere redaktør på DR3. Hun har været producent på programmer som Alene i vildmarken, Tykke Ida, Øen og En skat til Danmark. Hun vandt desuden Fremtidsprisen i 2008, og var medforfatter på bogen Generation Netværk. Nu arbejder hun som selvstændig rådgiver, idéudvikler, producent og vært på podcasten: Verdens Værste År. Hun er desuden aktuel som medforfatter af bogen Slug kamelen – der kommer flere

Roald Bergmann har i næsten 12 år lavet TV. Først som tilrettelægger, reporter og redaktionschef. Han har sidenhen fundet sin hylde som udvikler og opfinder af nye programmer og serier til alle tv-kanaler. Han har blandt andet arbejdet med tv-koncepter som Umage, Mormor på mandejagt, Zulu Awards & Alle hader feminister. Han er i dag udviklingschef ved Pipeline Production & stifter af, og direktør for, non profit-firmaet Bazooka.

Mød Julie og Roald til THIS EVENT – 27. MAJ, hvor de vil tage deltagerne med bagom udviklingsprocessen, og ind i både deres hjerner og pitchinglokalet.

Do you want to stay updated on the latest news and announcements?