THIS SERIES AWARDS er en hyldest til den danske seriebranche. THIS SERIES AWARDS er nordens første rene seriepris – med ti forskellige kategorier der spænder fra bedste miniserie til bedste manuskript.

THIS SERIES AWARDS afholdes torsdag d. 3. november 2022. Kategorierne for 2022 afsløres i de kommende måneder – indtil da, kan du dykke ned i kategorierne og vinderne fra 2021 nedenfor.

 

 

SE BILLEDERNE

 

THIS SERIES AWARDS 2021

 

2021 STATUETTEN ER ET COMEBACK TIL VHS-BÅNDET

Hvert år stiller THIS SERIES AWARDS en samtidskunstner opgaven at fortolke prisstatuetten på ny for på den måde at skabe en mere tænksom statuette, der rummer noget anderledes end det gængse, og som alt i alt afspejler den tidsånd, som vi er en del af.

Med cigaretskod, Chanel-makeup, ølflasker og junkfood i keramik er danske Rose Eken, uddannet fra Edinburgh College of Art og Royal College of Art i London, mester i at forme hverdagsobjekter til humoristiske kunstværker.

Og som den første kunstner nogensinde til at give sit bud på statuetten til Danmarks nye serieprisuddeling har hun leget med det ikoniske, retro VHS-bånd, som ellers mistede sin pondus omkring årtusindeskiftet, da DVD-mediet erobrede verden.

LIVE OPTRÆDEN FRA EN NY GENERATIONSSTEMME

2022 Music City Aarhus 2022 – hele Aarhus’ musikår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken.

Til at kickstarte Music City Aarhus inkluderede THIS SERIES AWARDS 2021, udover de ti prisuddelinger, også live-optræden af en af musikkens nye historiefortællere – iomfro, den nye generations stemme.

Hendes musik beskrives således: “Til de knuste hjerter. Til at tro på stjerner. Og til at spise kold pasta i sengen, mens dine venner er i Asien. Om at føle for meget og føle, at andre siger en for lidt.”

 

Sign up for newsletter