BEDSTE INSTRUKTION

Bedste instruktion på en serie

NOMINEREDE

KASTANJEMANDEN

Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktobermorgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Ved siden af hende ligger en lille kastanjemand. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess, tildelt sagen. Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung.

Broadcaster: Netflix

Produktionsselskab: SAM Productions

Instruktør: Mikkel Serup (konceptuel instruktør), Kasper Barfoed

Skabere: Søren Sveistrup, Dorte W. Høgh, David Sandreuter, Mikkel Serup, Kasper Barfoed, Morten Kjems Hytten Juhl, Stine Meldgaard, Meta Louise Foldager Sørensen m.fl.

JULEFEBER

Teenageren Bjørn føler sig pænt forkert. Det er hårdt, når man allerhelst vil være som alle andre. Men Bjørns krop driller – er det bare pubertet? Eller er der i virkeligheden helt andre kræfter på spil? Denne december måned finder Bjørn ud af, at han er langt mere unormal, end han frygtede!

Broadcaster: Danmarks Radio

Produktionsselskab: DR Drama

Konceptuerende instruktør: Natasha Arthy

Episodeinstruktør: Mads Kamp Thulstrup

Skabere: Natasha Arthy & Rune Schjøtt-Wieth

Producenter: Rikke Tørholm Kofoed, Caroline Schlüter og Camilla Hammerich
page10image38544960

ULVEN KOMMER

Holly på 14 år har skrevet en stil, der beskylder hendes stedfar for grov vold. Socialrådgiver, Lars Madsen, modtager indberetningen og overbevises hurtigt om, at der skal handles med det samme. I løbet af få timer lykkes det ham at akutanbringe pigen og hendes lillebror i pleje. Forældrene benægter dog blankt anklagerne og er chokerede over kommunens håndtering af sagen. Spørgsmålet er, om Lars kan gennemskue, hvem i familien der lyver, og hvem der taler sandt, og herved afsløre familiens hemmelighed?

Broadcaster: Danmarks Radio

Produktionsselskab: DR Drama

Konceptuerende instruktør: Pernille Fischer Christensen

Episodeinstruktør: Samanou A. Sahlstrøm & May El-Toukhy

Skabere: Maja Jul Larsen, Kim Fupz Aakeson, Nanna Westh, Karina Dam, Adam August Pernille Fischer Christensen, Samanou A. Sahlstrøm, May El-Toukhy & Claudia Saginario

VINDER

KASTANJEMANDEN

INSTRUKTØR: MIKKEL SERUP

Do you want to stay updated on the latest news and announcements?